BRUKSVALLARNA

Publisert 05.11.2012 | Ukategorisert

Nå er gjengen på plass i de svenske skoger i håp om å få fart på skia på Beito om to små uker. Her trenes det beinhardt, og ellers går det i mye skitprat…


Vi ankom på lørdag og blir her til torsdag, 10 kanonøkter står på planen. BMIen til gutta på laget er synkende (tiltross for massivt inntak av dessert) , humøret er stigende og formen er gryende. I går gjennomførte vi en knalltøff intervalløkt opp mot fjellet, vi gikk til vi begynte og grine. I kveld har vi hatt hurtighet og styrke (gjengen begynner å få fart på hoftebevegelsene nå…). Samlingas høydepunkt blir (ikke testrenn på onsdag), men Ronny´s Quiz onsdagskveld – resultatet blir offentliggjort på Twitter.

Du må også følge oss på Twitter, der skal det komme enda hyppigere updates – vil komme mye du ikke kan gå glipp av der. Følg: @Team_Trondelag.

For TT –

Andreas & Maria.