Over og ut fra Bruks

Publisert 09.11.2012 | Ukategorisert

Da var snøsamlingen i Bruks vel overstått. Det ble lagt ned et ukjent antall timer og opptil flere gode økter. Vi var i Bruksvallarna fra Lørdag til Torsdag. Det ble gjennomført to harde økter, og ellers var det en 30mins i2-3 opp til fjellet hver morgen og kveld. Men alt i alt, har vi igjen vært på en meget bra samling.

 

Folk virker generellt i bra slag, og det er bra trykk på hver økt. Forholdene var upåklagelige, nypreppa spor morgen og kveld. Hele runden på fjellet var fin og lysløypa var også bra. Det var godt vintervær, og rett og slett ikke noe å klage på.

Litt ut i samlinga kom også det svenske landslaget til Bruks, de hadde vel hørt at vi skulle være der, og ville selvsagt være med å se på at vi trente. Kan melde om at Hellner har lagt om padleteknikken sin, Kalla og resten av damerne er fortsatt ikke helt på hugget i unnakjøringene. Hvordan skal de tørre å satse i konkurranser, når de ploger ned på trening?

Ellers fikk vi passet påskrevet som fotballinteresserte trøndere av Arild Monsen, som tydeligvis hadde vært på Aker Stadion i forrige uke og sett Molde gruse et småslappt RBK.

Neste helg er det skirenn igjen, sesongstart på Beitostølen. TT gleder seg til å måle krefter mot resten av langrennsnorge. I år som fjor og året før der, går det rykter om mange som er i form. Mange som har trent godt og laddet opp til åpningsrennene. Det blir spennende! VI TT’løperne skal iallefall gjøre vårt for å igjen sette trøndersk langrenn på kartet! :-)

Steen