Vi er i gang

Publisert 17.11.2012 | Samling

Onsdag ankom vi Beitostølen i deilig vintervær over Valdresflya. Kjente stemninga med det samme; skiløpere joggende langs veien, kjente fjes overalt og skiltet «Velkommen til Beitosprinten 2012″, god stemning! Hele teamet ankom torsdag, mens Andreas kom rett til middag torsdag, etter en litt lengre biltur da vinden gjorde at flya var stengt..

Fredag stilte hele laget, med unntak av Andreas og Kathrine som går lørdag og søndag, til start på 10/15km fri, og det resulterte i litt blanda drops. Noen veldig gode prestasjoner tidlig på sesongen, mens andre trenger nok litt flere konkurranser i kroppen.

Idag, lørdag, har vi gått sprint i klassisk stil, og den resulterte i en finaleplass, samt to kvartfinaleplasser. Spesielt artig med finaleplassen til Kathrine, bra trøkk på den dama i dag! Smørerne våre gjode også en veldig god jobb, og det belønnet de seg selv med ved å kjøpe seg hver sin SVÆRE kuleis :) Vel fortjent!

God steming i hytta på Beito også i kveld. Vi girer oss opp til kamp i morgen med å høre på TT-sangen som ble laget for noen år siden (utrolig fin låt, bør lyttes til…) :)

Vi er alltid offensive, og klare for nye utfordringer allerede imorgen! Da står 10/15km klassisk på programmet.