God innsats på Gålå

Publisert 06.12.2012 | Samling

Etter en litt laber, men forventet sesongstart på Beitostølen, var det et litt mer innkjørt lokomotiv på Gålå. Blant gutta ble alle topp20 og hos damerne var alle topp15 sprinten på lørdag. Det ble også levert topplasseringer med Iversen på pallen og Kathrine som også var i finalen, og ble nr 5. Kunne nok blitt enda bedre, hadde det ikke vært for et fall. Men sånn er sprint, og det er litt av det som er artig med det. Det er tøffe fighter, litt knuffing og skuving.

Søndag hadde flere av gutta store forhåpninger, men det endte med en rolig langtur på fjellet for det fleste av oss. Bittre 25minus omtrent gjorde sitt for at det ikke ble renn. En rett og modig avgjørelse fra TD og jury, sjelden man avlyser renn av denne typen, uansett hvor kaldt det er virker det som, men denne gangen gjorde de rett.

I forkant av Gålå var det ikke allverden som gikk for seg i TT-leiren, vi lå 10dager på «leir» før rennet og fikk noen fantastiske økter på Gålå, og nøt et høyfjellsopphold til det fulle. Hotellet på Gålå kjørte på med fler-retters middag hver dag, og stort dessertbord, med isbar. Det er godt, men må passe matchvekta.

Nå er laget litt spredt, Anders, Eirik, Mathias og Maria har dratt til Spåtind i dag, og Ronny drar dit i morgen. Emil er vel også på tur dit etter en egensamling på ukjent sted etter Gålå. Astrid og undertegnede drar nedover på søndag. På Spåtind blir det nytt hotellopphold noen dager før turen går til Sjusjøen og Skandinavisk Cup. Dette gleder vi oss til! Det blir det første skikkelige skirennet som betyr noe denne sesongen, og TT har bestandig som mål å være med å kjempe i toppen på alle rennene, og i toppen på sammenlagtlista til slutt!

 

From Leksvik with love,

Steen