NM-samling vel gjennomført

Publisert 16.01.2013 | Samling

Etter drøyt 5 døgn på Steinkjer og Tingvoll Park Hotell er nok en samling gjennomført og timer satt i banken. Dette er nok siste innskudd på kontoen før samtlige begynner å ta ut formen fra banken fram mot NM. NM nærmer seg med stormskritt og er i skrivende stund 7 dager og 15 timer unna. Da smeller startskuddet for jentenes NM-åpning. Oppholdet på Steinkjer har vært meget bra, selv med en litt redusert gjeng. Kathrine er i trygge omgivelser i Oslo for siste finpuss, mens Ronny rakk en økt på Steinkjer før han fikk telefon og tilbud om å bli med til La Cluzac (garanterer ikke at det er rett skrevet). Kristin er på bedringens vei, og var med på noen økter, men er ikke 100% i støtet enda, og trenger enda litt tid. Arnstein som forsåvidt nesten aldri er syk, ble satt ut av en liten forkjølelse under samlinga, og Vegard steppet inn. Finstad er nå satt på honning og hvitløksresept uka før NM.

Skiforholdene på Steinkjer og Byafjellet har vært upåklagelige. UT i fra snømengden, som forsåvidt er ganske lik over hele trøndelag har løypekjørerne på Steinkjer fått til en glimrende 5km sløyfe med mye snø, veien opp mot Byasenderen var meget bra, pluss at det ble preppet i både 10 og 15 km. Så selv om det er lite snø, så går det faktisk ann å få til glimrende skiforhold. Det krever bare litt dugnad, og folk som setter pris på å lage gode skiforhold, både for unge, mosjonister og eliteløpere. Det samme gjelder også for løypekjørerne på Henningvola som preppet en 2timers runde på fjellet på mandag. Tusen takk for glimrende skiforhold! Takker også Kristian Rennemo for selskapet på samlinga, i tillegg til Pål Trøan Aunet og Steinkjer VGS som også deltok på noen økter.

Nå står hvile på planen noen dager, siste økt på samlingen var tempointervall i motbakke, og for de som ikke kjenner til den typen økt, når du er ferdig med siste drag føles det ut som du nettopp har våknet etter en lei og sein kveld i mai. Skaillbank, magasjau og gromsått hals. Pål Trøan noterte ny pers i antall oppkast etter økta, 3. TT gratulerer;)

 

Direkte fra god’stolen i Leksvika,

Myran