Scan Cup Østersund

Publisert 11.01.2013 | Samling

tter nyttårsfeiring gikk kursen til de svenske skoger og Østersund. Der var det 3 dager med Scan cup, og siste mulighet til å kvalifisere til U23-VM. På fredag gikk vi distanserenn i klassiskstil, her ble Ronny 7, Anders 13, Emil 18 og Astrid 8 som våre beste prestasjoner. Lørdag ble Andreas nummer 9, mens Kathrine gikk skikkelig på tryne i sitt heat og måtte dessverre gi seg med det. Hun fikk en skikkelig kakk, men er heldigvis i trening igjen nå. Vi avsluttet helga med distanserenn i skate, her fikk Mathias vist hva som bor i han med en sterk 8 plass, Eirik fulgte like bak med det som må være karrierens beste skøyterenn, nr 10. Anders leverer alltid og ble nr 15. Astrid fikk nok en topp 10, med sin 9 plass – men har nok mer å gå på til NM.

God laginnsats, men vi føler vi har mer inne. Nå ligger vi på Tingvold Hotell på Steinkjer, her skal vi være til onsdag. Planen er å gjennomføre noen gode økter før NM siste helga i januar. Dit skal 7 av 10 TT løpere kjempe om heder og ære. Målet er å vise fram den svarte SWIX-drakta alle dager. Mathias og Emil skal representere Norge i U23-VM for andre året på rad – blir bra. Kristin er tilbake i trening etter en trøblete høst, men NM kommer dessverre litt for tidlig for hennes del.

Vi lover å komme med oppdateringer fra (alt som skjer her på) Steinkjer!

Følg oss på twitter: Team_Trondelag

Maria.

ttbua

Byhaven_MathiasRundgreen_BERRE_2

151

150

 

114