SCAN CUP OG ALTA

Publisert 14.02.2013 | Samling

Etter NM var det en liten uke hjemme før vi reiste til Estland og Latvia for fire renn i Skandinavisk Cup. Vi var 8 løpere som reiste nedover. Etter seks dager, fire skirenn, mange mil i buss med en fin gjeng ble fasiten 13 topp 10 plasseringer og 3 ganger på pallen for TT (Eirik og Kathrine x2). Mye bra skigåing, men fremdeles føler vi at det er mer å gå på. Takk til smørerne for en kjempe jobb: Ola, Ole og Bengt leverte varene også denne gangen. Forøvrig kan vi melde om at Latvia er ett grått land, nesten like grått som Estland. Begge plassene var skistadion det mest moderne  – fint for oss!

Den råeste dama på turen var uten tvil Kari VG, 4 strake seiere er bra! Creds.

Denne uka har vi arrangert ski- og smørekurs for to av våre sponsorer; Koteng og SpareBank 1. Artig å kunne gi noe tilbake – mange ivrige skiløpere.

I helga fortsetter vi med Norges Cup i  Alta, her er det også U23-NM. Emil, Mathias og Maria bør være med å kjempe her. Leksvikas store sønner, Anders og Andreas er også med. Valentines Day er feiret på Peppes. Hvem som hadde mest draget på servitrisa er noe usikkert. Ronny, Eirik og Astrid hadde andre planer for kjærlighetens dag, så de er hjemme i Trondheim. Hvis det blir en vellykket kveld er de med igjen neste uke – da avsluttes Skandinavisk Cup i Finland.

Kathrine skal gå WC i Davos på lørdag, sprint klassisk. Følg med på NRK1!

 

Fra Rica Hotell i Alta,

Maria.