Aller første samling

Publisert 13.05.2013 | Samling

8-12.5 hadde Team Veidekke Nord-Norge første samling for sesongen 13-14. Den fant sted i Tromsø, og siden vi fortsatt var velsignet med brukbare skiforhold ble fokuset for samlinga skigåing og jobbing med teknikk. De som deltok på samlinga var Solveig, Rolf-Einar, Andreas, Bjørn Vidar og Maria fra TVNN, samt Jostein og Eivind-Arne (Bjelle) som var trenere. Det var også noen gjesteopptredener fra enkelte utøvere fra TNN rekrutt på noen av øktene.

Siden de fleste bor i Tromsø hadde vi perfekte boforhold i våre private hjem, mens Bjørn Vidar og Andreas delte en romantisk suite på Rica Ishavshotell. Rica sørget også for at vi fikk fylt opp magene våre etter første økt med en fantastisk lunsjbuffe, mens middagen etter ent treningsdag ble konsumert på Egon. Maten på samlinga var det med andre ord ingenting å klage på.

Siden det fortsatt var litt snø på bakken ble førsteøktene utført med ski på beina enten som langtur i Tønsvika eller intervall på Kvaløya. På andreøktene hadde vi fokus på innføring av imitasjon og max styrke. Kveldene ble brukt til litt møtevirksomhet hvor vi fikk staket ut kursen for kommende år. Alt i alt var det en flott start på sesongen med utøvere og trenere med godt humør og rett fokus.

Skrevet av:

Maria Nystedt Grønvoll

Team: Team Veidekke Nord-Norge

Født: 22.01.85

Representerer klubb: Furuflaten IL

Er fra Furuflaten i Lyngen, hvor jeg vokste opp med mine foreldre og to yngre og ei eldre søster. Siden flyttet jeg til Tromsø for å gå på videregående. Da dreiv jeg med friidrett og fotball i tillegg til ski. Når jeg var 19 år ble pigg- og fotballskoene lagt på hylla, og det ble langrennspesifikk trening hele året.

Jeg har i tillegg til skisatsingen jobbet som sykepleier i seks år. Jeg har mye glede av trening, og elsker å løpe langturer i fjellene, eller trene harde intervaller med rulleski eller løpesko. Ukene går til trening og litt jobb, men når våren kommer så prøver jeg å få med meg flere toppturer.

Siste artikler fra Maria