Bønder i byen

Publisert 22.05.2013 | InformasjonSamling

Vi har akkurat vært på vår første samling utenfor Lillehammer. Oslo ble valgt til fordel for fjell og vidde, som vi besøker nok gjennom en skisesong uansett.

Vi startet samlingen på ettermiddagen den 18. mai. Det ble lang løpetur i Lillomarka. Martin Johansson ble med oss på første del av turen. Han syntes nok vi løp litt sakte, men vi var ute i to timer etter at han forlot oss ved Movatn. Turen gikk fra Kjelsås hjemmebane Langsetløkka, over Barlindåsen til Sinober og ned til Movann. Vi løp opp mot tømtehyttene, men tok skiløypa ned til Movann igjen før vi stoppet hos kjentfolk og fikk saft og litt å spise. Deretter gikk turen til Snippen og via Sanner gård tilbake til løkka. Kvelden ble avsluttet med mat på Peppes i Nydalen. Volum ble fokuset både på turen og middagen denne kvelden.

20130519_103830

Søndag var det duket for en heidundranes stakeintervall. 5x10min er en gammel suksessoppskrift for god trening. Vi fikk med oss en del gjester, så alle fikk god matching på denne økta. Moro å gå så mange sammen i tog. Et flott skue langs veien for de som er glad i ski.

20130519_093319

Det skal innrømmes av vi var litt spente på økta. Vi har et flott samarbeid med IDT-sports som leverer veldig gode klassiskski til oss. -Men hvordan var rullemotstanden sammeliknet med resten av gjengen?? Fasiten var at de nye skiene var veldig gode rett og slett. rullemotstanden på våre ski var tilnærmet identisk med de mer kjente merkene. Vi kan anbefale disse skiene varmt!!! Sjekk ut skiene våre her: www.idt.no

Andreøkta søndag ble rolig skate, og vi avsluttet med grilling og volleyball på Voldsløkka. Breaking news: Sommeren er her! Førsteøkt i + 25, andreøkt i +25 og grilling i parken…

20130520_103305

Mandag ble det litt ommøblering på Myrens. Andre økt løpetur fra Sognsvann. Takk til Sverre og Anne Maren for hyggelig selskap. Turen gikk over Vettakollen, om Tryvannsstua ned fra Skjennungen til Ullevålseter og tilbake til bilene. Fin tur, mye utsikt og god stemning! På kvelden ble det bytur. Indisk mat, is og bowling. Urbant ass!!

20130521_102233

Tirsdag ble det bare tid til en økt før avreise hjem. Den forgikk i kollen. 6 drag med høy fart i rulleskiløypa. Gutta er i form! Jentene kommer sterkere tilbake. Emilie prøvde seg nemlig som kickboxer på Myrens.. det var akkurat sånn passe smart;-) Neste økt blir på fredag! Det gledes! :-)

Skrevet av:

Eivind Warlo

Født: 21.05.83

Utdannet fra Norges Idrettshøgskole. Fullførte mitt Masterstudium der i 2008. Har 15 års trenererfaring fra 8-årsklassen og opp til senior elite. Medlem av Kjelsås IL, og har praktisert trenergjerningen i Kjelsås Langrenn fra 2004 til 2012. Opprinnelig Brandbugutt. Var aktiv skiløper i barne- og juniorårene.