Godt i gang med sesongen

Publisert 29.05.2013 | InformasjonSamling

Nå er vi allerede snart i juni, og vi på Team Innlandet har kommet godt i gang med sesongen 2013/14. Vi har gjennomført et par samlinger i løpet av mai, og er nå inne i en periode med litt trening på hjemmebane med noen innlagte tester i nærområdet før det blir en ny samling på Sognefjellet 9. – 13.  og åpen samling igjen på Skeikampen den 19. – 23. Juni.

Statusen min (Emil Nyeng), er dessverre at jeg har måttet trene en del alternativt grunnet en liten overbelastning i albuene etter at vi byttet ut skiene med rulleski. Det er viktig å sette seg ned å tenke ut en plan for hvordan man kan trene effektivt og målrettet når uforutsette ting skjer. Siden jeg ikke kan gå noe særlig på rulleski med staver, velger jeg å kaste stavene og terpe teknikk uten staver. Det er ofte at dette blir glemt litt til vanlig, men nå har jeg ingen unnskyldning for ikke å gjøre det! Hardøktene jeg hadde tenkt å ha på rulleski, velger jeg å kjøre med joggesko på beina. Dette har liten betydning for en periode, vi er tross alt bare i mai!

I dag gjennomførte jeg en 2t 30 min lang sykkeltur på vei og sti innover fjellet, og i morgen blir det en I4 økt på beina.

Resten av Team Innlandet kjører en test på rulleski fra Venabygda og opp til Venabygdsfjellet i morgen, dette har blitt et fast innslag på sommeren og høsten. Jeg blir saftblander og sjåfør på den økta, men kommer sterkere tilbake på neste test!

Eller er alt på bra, og jeg er motivert til å legge ned det arbeidet som skal til før vinteren kommer!

Skrevet av:

Emil Nyeng

Team: Team Veidekke Innlandet

Født: 30.04.91

Oppvokst i Ringebu i Gudbrandsdalen.
Fullførte svennebrevet som elektriker høsten 2013.
Flyttet etter endt fagbrev til Lillehammer for å satse 100% på langrenn.
Trives veldig godt her, og sammen med Teamet Veidekke Innlandet og mine lokale samarbeidspartnere har jeg muligheten til å ha alt fokus på langrennssatsingen min!