Pinsesamling i Oslo

Publisert 10.05.2013 | FilmInformasjonSamling

18.-21. mai er det ikke bare pinsehelg. Det er også treningssamling for Team Innlandet i Oslo. Vi har invitert mange lokale løpere som bor i Osloområdet til å bli med oss på gode treningsøkter. Vi gleder oss allerede til fire gode treningsdager, til å både gi og ta juling på trening, og mest av alt til hyggelig samvær med flere medlemmer av skifamilien.

Mens vi venter kan vi mimre litt fra tidligere store fellesøkter i Oslo. Denne økta blir det reprise av den 19. mai:

Osloøkt 5x10min pigging 21. august 2010 from Eivind Warlo on Vimeo.

Skrevet av:

Eivind Warlo

Født: 21.05.83

Utdannet fra Norges Idrettshøgskole. Fullførte mitt Masterstudium der i 2008. Har 15 års trenererfaring fra 8-årsklassen og opp til senior elite. Medlem av Kjelsås IL, og har praktisert trenergjerningen i Kjelsås Langrenn fra 2004 til 2012. Opprinnelig Brandbugutt. Var aktiv skiløper i barne- og juniorårene.