Samling på Gildetun i mai

Publisert 29.05.2013 | Samling

Den andre samlingen for sesongen hadde vi på Gildetun i nord Troms. Samlingen fant sted 23-28.5. sammen med Team Nord-Norge rekrutt og Nord-Norsk skilinje.

Vi bodde på Gildetun hotell som hadde åpnet hotellet spesielt for oss, de viste god service og gode boforhold. Gildetun ligger oppå en liten “fjellovergang” der det var mulig å gå på ski. Nordreisa hadde kjørt opp en tråkkemaskin som kjørte løyper for oss.

Samlingen ble gjennomført i nydelige omgivelser og det var fantastisk fint vårvær. Man kunne kjøre fine økter på ski i bare shorts og super, mens intervallene ble kjørt på rulleski i bakkene opp mot Gildetun. Vi hadde også fokus på immitasjonsøvelser og styrke på noen av andreøktene.

Skrevet av:

Solveig Wiggen Andreassen

Team: Team Veidekke Nord-Norge

Født: 18.07.90

Representerer klubb: Kvaløysletta Skilag

Født og oppvokst i Tromsø. Går for Kvaløysletta skilag, som jeg har gjort hele min karriere. Er ferdig utdannet sykepleier, jobber litt ved siden av skisatsingen i omsorgstjenesten.

Er for tiden ute med skade. Håper på å være tilbake i trening snart! Jeg har derfor måtte se alle mine målsetninger for sesongen bli skyvet vekk og den nye målsetningen er å bli frisk. Så får skisesongen komme etter hvert som helsen blir bedre.