Statussjekk i laben på HiL

Publisert 14.05.2013 | FilmInformasjonTesting

Så var årets første testrunde hos Joar historie. Testing i laboratorium er en normal del av treningen vår. Gjennom året skal vi gjennomføre 4-5 tester på samme måte. Målet er i grunn forbedring hver gang. I tillegg til testing i lab har vi flere tester ute i felt. De er minst like viktige fordi de er konkurransespesifikke hver gang.

Vi hadde gjennom 4 stykker i dag, litt sykdom gjorde at det ikke ble flere. Alle gjennomførte gode tester, og resultatene var jevnt over oppløftende til å være i medio mai. Yngstemann Vegard debuterte i laboratorium i dag, her er en liten video fra hans første Vo2-maks test.

Vegards første O2-test 2013-05-13 13.31.04 from Eivind Warlo on Vimeo.

Vil du også måle forbedring på skitreningen din? Finn en løype som tar minst 10 minutter, og løp den hver måned for å se hvordan treningen virker.

Skrevet av:

Eivind Warlo

Født: 21.05.83

Utdannet fra Norges Idrettshøgskole. Fullførte mitt Masterstudium der i 2008. Har 15 års trenererfaring fra 8-årsklassen og opp til senior elite. Medlem av Kjelsås IL, og har praktisert trenergjerningen i Kjelsås Langrenn fra 2004 til 2012. Opprinnelig Brandbugutt. Var aktiv skiløper i barne- og juniorårene.