Uttak 2013-2014

Publisert 08.05.2013 | InformasjonUkategorisert

Team Trøndelag har gitt 12 utøvere tilbud om plass på laget for sesongen 13-14. Av de 12 har alle med unntak av Anders Tettli Rennemo så langt bekreftet at de takker ja til plassen. Anders Tettli Rennemo vil gi endelig tilbakemelding i løpet av de nærmeste dagene. Hans avgjørelse påvirker ikke uttaket for øvrig på noen måte.

Laget fremstår med en fin blanding av utøvere der noen har flere års erfaring i seniorklassen, mens andre er i starten av sin seniorkarriere.
Team Trøndelag 2013-2014:

Kathrine Rolsted Harsem     IL Varden

Kristin Gausen                   IL Varden

Maria Strøm Nakstad         Byaasen Skiklub

Anne Kjersti Kalvå             Lundamo IL             (ny på laget)

Trude Nonstad Fornes        Ranheim Skiklubb     (ny på laget)

Emil Iversen                     IL Varden

Mathias Rundgreen            Byaasen Skiklub

Eirik Lorentsen                  Henning Skilag

Thomas Albertsen Dahlen    IL Varden               (ny på laget)

Hallvard Løfald                  Rindal IL                 (ny på laget)

Pål Trøan Aune                  Steinkjer Skiklubb    (ny på laget)

(Anders Tettli Rennemo      Leksvik IL)
Blant damene er Astrid Øyre Slind erstattet av Anne Kjersti og Trude som er ambisiøse utøvere som har oppnådd gode resultater i sesongen som har gått. Anne Kjersti har en sesong bak seg som senior, mens Trude nå går inn i sin første seniorsesong. Astrid har valgt å satse videre utenfor Team Trøndelag.

På herresiden har Andreas Myran Steen og Ronny Fredrik Ansnes gått ut av laget. Utøverne har gode resultater sist sesong, men utviklingen gjennom de siste tre sesongene på Team Trøndelag har blant annet ikke vært så god som forventet. Disse to erstattes av Thomas, Hallvard og Pål som er unge utøvere som har vist høyt nivå i flere renn sist sesong.

I tillegg til noe utskifting blant utøverne har laget også gjort et skifte på trenersiden før kommende sesong. Arnstein Finstad har trent laget i tre sesonger, men går nå over i en stilling hos Olympiatoppen i Nord-Trøndelag. Ny trener for kommende sesong er Ole Morten Iversen. Vi er veldig fornøyde med å få med en kapasitet som Ole Morten på laget fremover. Ole Morten har lang erfaring som skitrener fra nær sagt alle nivåer i norsk langrenn. De siste årene har hans engasjement vært knyttet til Meråker vgs og Varden IL. Vi takker også Arnstein for å ha gjort en god jobb med å utvikle laget gjennom de siste 3 årene.

Styringsgruppen i Team Trøndelag, bestående av Thomas Ekrem (leder), Siv Jørgensen (NTS), Olaf Lurvik (STS), Arne Berset (MRSK), Oddvar Brå (OLT) og Vidar Løfshus (NSF), har i samråd med avtroppende trener Arnstein Finstad og påtroppende trener Ole Morten Iversen tatt ut nytt lag for sesongen 2013-2014.

Team Trøndelag ser frem mot en ny sesong med et stort, sterkt og spennende lag!