Åpen samling på Skeikampen

Publisert 24.06.2013 | InformasjonSamling

19. juni var det igjen tid for å pakke bagen og sette snuten mot Skeikampen. Vi i Team Veidekke Innlandet er så heldige at vi får bo, spise og ikke minst trene på Skeikampen takket være sponsoren vår Skeikampen Resort.
Sesongens 3. samling var åpen for de som ønsket å være med. Heldigvis var det noen som utnyttet seg av tilbudet og hev seg med. Under samlingens oppstart var vi så mange som 11 håpefulle, men antallet minsket i løpet av dagene. Ikke noe mer alvorlig enn andre plikter som bryllup og ferie.
Onsdagen startet vi med en rolig og ikke altfor lang skøytetur, det var nemlig duket for testløp dagen etter. Bakkene opp til Venabygdsjellet, målt nøyaktig 7,9 km skulle beseires på rulleski skøyting. Noen fikk det nok akkurat litt for tøft, mens andre danset seg oppover til gode tider. Uansett smell eller ikke, en bra økt som setter både utholdenheten og viljen på prøve. Kveldens andre økt ble unnagjort med tennisrekkerter. Noe varierende prestasjoner, men syrefesten tidligere på dagen ble fortrengt i finværet.
Finværet reiste og «Geir» ankom fjellet. De nye regnjakkene fra Swix ble innvilget, men treningen ble gjennomført som planlagt. I3 klassisk, langturer + litt styrke.

Takk for fine dager på fjellet. Håper flere tar turen i september, da det igjen er mulighet for å være med den spreke gjengen på samling. Vi garanterer god stemning og flotte treningsmuligheter.

På gjensyn!!!!