Pressemelding (med video) – Team Veidekke Innlandet

Publisert 22.06.2013 | Informasjon

Onsdag ble det klart at Norges Skiforbund går inn i en større avtale med Veidekke ASA. De regionale rekruttlagene, deriblant Team Innlandet, har nå fått Veidekke som generalsponsor. Det betyr blant annet at vi fra og med nå skifter navn til Team Veidekke Innlandet. For oss betyr dette at vi får en langsiktig forutsigbarhet i arbeidet vårt, og at vi sikres nok midler til å fokusere utelukkende på å produsere bedre skiløpere.

I denne videoen forteller de ulike partene i avtalen mer om hvordan samarbeidet kommer til å fungere:

Skrevet av:

Eivind Warlo

Født: 21.05.83

Utdannet fra Norges Idrettshøgskole. Fullførte mitt Masterstudium der i 2008. Har 15 års trenererfaring fra 8-årsklassen og opp til senior elite. Medlem av Kjelsås IL, og har praktisert trenergjerningen i Kjelsås Langrenn fra 2004 til 2012. Opprinnelig Brandbugutt. Var aktiv skiløper i barne- og juniorårene.