Samling på Sognefjellet 9.-13. juni

Publisert 13.06.2013 | InformasjonSamling

Team Innlandet har nå gjennomført en meget god samling i strålende vær på Sognefjellet. Treningsmengdene har vært store og kvaliteten har vært god. Sognefjellet har bydd på gnistrende forhold og stekende sol. Det har resultert i 8 gode økter, og minst like mange solbrente armer og bein.

Jeg (Sindre Selvig) har vært så heldig at jeg har fått være med denne herlige gjengen på samling, og har prøvd å hjelpe til etter beste evne med skitesting, lactat-testing, skismøring og noe teknikk. Jeg vil også være med på noen samlinger fremover. Her kommer noen bilder fra samlingen.

Skrevet av:

Eivind Warlo

Født: 21.05.83

Utdannet fra Norges Idrettshøgskole. Fullførte mitt Masterstudium der i 2008. Har 15 års trenererfaring fra 8-årsklassen og opp til senior elite. Medlem av Kjelsås IL, og har praktisert trenergjerningen i Kjelsås Langrenn fra 2004 til 2012. Opprinnelig Brandbugutt. Var aktiv skiløper i barne- og juniorårene.