En liten hilsen fra SOLA i sør-Norge ! :-)

Publisert 10.07.2013 | Ukategorisert

Mens andre må ut i regnet å trene, har Anne Kjersti (heretter omtalt som AK :) ), tilbrakt noen fine dager i Holmsbu, hvor familien min har sommerhus. Holmsbu ligger på Hurumlandet, ca. 50min fra Oslo, og deler fjorden i henholdsvis Oslofjorden og Drammensfjorden. Mulighetene for rulleski, løp, sykling, padling, svømming og annen vannsport er ypperlig. Vi har fått lagt ned en solid treningsjobb, og kost oss i sola så og si hver dag. Selvom ikke temperaturen i sjøen ikke bikka 20 grader, var det godt å hoppe uti etter mye svette med og uten rulleski på beina!

Emilie Fleten, Team Veidekke Innlandet, har også hytte i området, og var med på samtlige økter for å matche TT-jentene!

Lørdag 6., ble «Rødtangen Rundt» arrangert, et terrengløp som går over 16km. Her stilte både Emilie og jeg opp, mens AK sto på sidelinja og heiet for harde livet. Selv toppidrettsbein trenger litt pause fra hard løping etter flere tøffe etapper under St.Olavsloppet sist uke. Det er AK som står for de lekre bildene som er tatt under løpet :)

Mye kvalitet er lagt ned, og vi gleder oss til fortsettelsen. Neste samling med laget blir i starten av august – følg med!

//Kath

Skrevet av:

Kathrine Rolsted Harsem

Team: En liten hilsen fra SOLA i sør-Norge ! :-)

Født: 07.02.89

Vokst opp i Bærum, og tidligere konkurrert for Fossum IF. Flyttet til Meråker i 2008, og meldte overgang til IL Varden i 2011. Vært en del av Team Hovden tre sesonger, før jeg ble en del av TT. Dette er mitt andre år på laget. Vært innom de fleste idrettslige aktiviteter før jeg fant ut at det var langrenn jeg ville satse på for å se hvor god jeg kan bli. Hadde jeg ikke valgt langrenn, ville jeg mest sannsynlig befunnet meg på hesteryggen fremdeles..