Tour de Andørja

Publisert 15.07.2013 | Samling

Fra 9-14 juli var Andreas, Rolf Einar, Bjørn Vidar og Maria fra Team Veidekke Nord-Norge samlet på Ibestad/ Andørja sammen med enkelte utøvere fra Team Nord-Norge Rekrutt og andre kretslagsløpere.

Solveig var dessverre skadet, mens Snorri befant seg i høyden. Noen valgte å starte samlinga med terrengløpet «Ibestadløpet». Ellers trente vi mye rolig løping og rulleski, samt at de fleste deltok på en eller annen måte i konkurransen «Tour de Andørja» fra fredag – søndag, som besto av terrengløp, sykkelritt og motbakkeløp.

Her vant forøvrig Maria og Rolf Einar hver sin klasse. Vi var for anledningen innlosjert på et gammel internat på Ibestad, hvor vi fikk strålende oppvartning i form av matservering og roomservice fra sjefen og kona hans!

Skrevet av:

Rolf Einar Jensen

Team: Team Veidekke Nord-Norge

Født: 06.07.91

Representerer klubb: Bossmo & Ytteren IL

Snart voksen nordlenning fra Mo i Rana, som bor i Tromsø for å kombinere studier og idrett. Leser stort sett eldgammel litteratur, helst fra Bjørnstjerne Bjørnson og Henrik Ibsen. Glad i peng og status, men har ingen av delan.. Har ei bra dame hvertfall, det vei opp for alt man ikke har!

Siste artikler fra Rolf Einar