Flotte samlinger på Venabygdsfjellet

Publisert 17.08.2013 | InformasjonSamling

Sommerferien er over og vi på Team Veidekke Innlandet er i gang med høsttreningen. Samling nr. 4 og 5 fant sted på hjemtraktene til Emil, nemlig Venabygdsfjellet.

Samling nr. 4 var sammen med seniorgruppa i Kjelsås langrenn, 27. juli- 1. august. I tillegg til rolige turer med rulleski og joggesko hadde vi litt basisstyrke, i3 løp og venabygdstesten. På testen ble det satt mange perser og ny løyperekord av Arne Post, hvor 27:46 er den nye tiden å slå.

Mens vi andre dro hjem tok Eivind, Timo og Petter turen til Aure for å være instruktører på NEAS Sommerskiskole og delta på Toppidrettsveka.

Samling nr. 5, 12.-16. august, ble innviet med staketest på Lillehammer før ferden gikk til Venabygdsfjellet. Dette var en samling hvor mengde var fokus, og selv med feilløping og noe variabelt vær ble det fine turer i vakkert terreng, med Rondeslottet som høydepunkt. Samlingen ble avsluttet med sier til Timo i Kirkebakken Grand Prix!

Minner om åpen samling på Skeikampen i september hvor vi håper så mange som mulig melder seg på.

Britt