Forflytningssamling, dag 2

Publisert 06.08.2013 | InformasjonSamling

Forflytningssamling, dag 2 –

Dagen startet med rulleski klassisk i motvind fra Teveltunet som ligger ca. 5km fra Riksgrensen til Sverige, der assistenttreneren viste særdeles lovende takter.  Dagens første etappe endte på Enaförsholm Fjellgård.

Etter litt mat og masse barer var det rett opp på sykkelsetet, som kjentes enda hardere ut idag. På asfalt, grus og terreng med myr og sti ble sykkelturen gjennomført med stil, rundt Storulvan og tilbake til Enaförs. Eirik og Mathias hadde tatt ansvaret for hvor sykkelturen skulle gå, så det ble selvfølgelig 2mil lengre enn planlagt…

Enda litt mer mat ble inntatt, før sykkelen ble byttet ut med kajakk. Noen mer fornøyd med livet på sjøen enn andre J Vi trenger ikke nevne navn, men opptil flere av gutta dannet en baktropp, der humøret kunne variere noe.

Etter en lang dag med trening ble det middag og underholdning fra selveste Tor Gotaas og Oddvar Brå, 5-milas historie ble gjennomgått på imponerede kort tid.

Nå venter noen velfortjente timer med søvn, før en enda lengre treningsdag i morgen. Er vi fortsatt fulltallige når kommer fram på Holliday Club…? Følg med i morgen…3

Kathrine og Emil

Skrevet av:

Kathrine Rolsted Harsem

Team: Forflytningssamling, dag 2

Født: 07.02.89

Vokst opp i Bærum, og tidligere konkurrert for Fossum IF. Flyttet til Meråker i 2008, og meldte overgang til IL Varden i 2011. Vært en del av Team Hovden tre sesonger, før jeg ble en del av TT. Dette er mitt andre år på laget. Vært innom de fleste idrettslige aktiviteter før jeg fant ut at det var langrenn jeg ville satse på for å se hvor god jeg kan bli. Hadde jeg ikke valgt langrenn, ville jeg mest sannsynlig befunnet meg på hesteryggen fremdeles..