Forflytningssamling, dag 3

Publisert 07.08.2013 | InformasjonSamling

Nå begynner kroppene våre å kjenne kjøret – derfor passet det «ypperlig» med en 4økters i dag! :-)

 

Vi startet dagen med en fin rulleskitur skøyting inn til Storulvån – der det ble en heftig spurt mellom lagets seigeste – Maria og Mathias. Mathias vant forøvrig med få cm. Skøyteskia ble deretter byttet ut med joggesko og co-coach Kveen satte tempoet. I tykk, tykkere og tykkest tåkevær nådde vi den fantastiske «Blåhammarstugan» (Emil var forresten først på toppen…). Deretter ble det en rask lunsj og utrydding av Enaforholm fjellgård – før 45km staking inn til Åre sto for tur. Hvis noen av oss enda følte seg uberørt – måtte nok de fleste ned i kjelleren før vi nådde Åre.

Dagens mål og høydepunkt er nådd, Holiday Club Åre. Bagasjen ble raskt kastet inn på soverommene samtidig som badebuksa kom på og vi hoppet i bassenget. Her måtte vi sette prikken over i’en med svømming og stafetter. Dessverre kom vi ut for en tragedie da vi fant ut midtveis i stafetten at Eirik Lorentsen ikke kunne svømme. Mot alle odds overlevde gutten.

Dagens timeantall: 6timer.

Mange kalorier må inn når treningstimene tikker og går. Til middag ble det pizza til hovedrett og Max-burger til dessert. Nå er det kun «karamellkungen» som gjelder.

Følg oss videre mot Östersund.

 

Anne Kjersti & Thomas

Skrevet av:

Anne Kjersti Kalvå

Team: Team Veidekke Midt-Norge

Født: 05.06.92

Bygdejente fra Lundamo. Vokst opp som eneste jente i skigruppa – omringet av 5 gutter som har hjulpet meg mye til å bli en bedre skiløper. Vi har fulgt hverandre siden barneskolen, og alle 6 satser fortsatt for fullt. Bor hjemme på Lundamo, satser langerenn 100% og trives veldig godt med det. Drømmen er å bli best!