Forflytningssamling, dag 4

Publisert 07.08.2013 | InformasjonSamling

Nok en lang og hard dag er over… :)

Påler’n og ELor

Skrevet av:

Pål Trøan Aune

Team: Team Veidekke Midt-Norge

Født: 29.03.92

21 år gammel fra Steinkjer i Nord-Trøndelag. Startet skikarrieren i hagen hjemme på Byafossen. Som 13-åring tok en kompis av meg med meg på organisert skitrening i regi av Steinkjer Skiklubb for første gang, og siden har jeg vært en del av det miljøet. Vi har vært en bra gruppe i Steinkjer som har gått igjennom ungdoms og juniortid sammen, og den gruppa og det miljøet jeg var/er en del av der har betydd mye for at jeg går på ski. Som første års senior ble jeg en del av Nord-Trøndelag kretslag. Der trente vi hardt og målbevist med Hallgeir Martin Lundemo som trener, og det gav resultat – som er grunnen til at jeg i år ble uttatt for å representere Team Veidekke Trøndelag.