Forflytningssamling venter

Publisert 03.08.2013 | Informasjon

Sommerferien har som vanlig gått alt for fort, så på mandag møtes vi for årets første skikkelige barmarkssamling. Den siste uka har vi hatt noen fellesøkter. Tidlig tirsdag møttes gjengen i turnhallen for å se hvordan det sto til med ferdighetene på matta, i skranken og på bommen… Her var det mye å gå på for mange av oss ;-)

Vi har også hatt en dagssamling i Meråker som inneholdt en skikkelig intervall staking og en langtur i myra.

Kathrine er eneste representant fra oss på Blink, men hun har levert varene de første to dagene. På fredagens rulleskirenn i Sandnes var hun virkelig med å prege løpet. I kveld er det siste konkurranse for henne der. Se resultater her:

http://www.blinkfestivalen.no/index.php?option=com_content&view=article&id=170&Itemid=91

Nå bruker gjengen helga på å lade til samling. Den kommer til å bestå av mange kilometer, både på rulleski, i fjellet, sykkel, kajakk og svømming!! Følg med.