Historisk storsamling

Publisert 31.08.2013 | InformasjonSamling

Da var årets fjerde og kanskje beste samling hittil over. Det ble i allefall den samlingen med best matching – for vi har nemlig hatt besøk av både rekruttlandslaget, Team Veidekke Nord-Norge og Team Veidekke Innlandet i trønderparadiset Meråker. Og som alltid leverer Meråker strålende sol, varme og blaute myrer! Vi har gjennomført 3 knallharde økter – med elghufs opp Fagerlia, testløp skøyting i rulleskiløypa og en sprintøkt det luktet svidd av! Resten av øktene gikk med til rolig trening i både myra og rulleskiløypa. De fleste er nok godt fornøyd med ukas utbytte!

Tirsdag fikk vi besøk av skiforbundets Åge Skinstad og vår felles sponsor Veidekkes representant Grete Ingeborg Nykkelmo. Vi ser frem til et godt sammarbeid!

Vi fikk også lekt oss litt, da skiforbundet overrasket oss med en tur opp til Teveltunet og Rypetoppen adventurepark torsdag ettermiddag! Perfekt lek og utfordring etter 4 lange timer i myra på morgenen.

Vi reiser alle hjem i godt humør – noen med en følelse av at vi er i rute, andre med en følelse av at nå må det jobbes hardt fremover og noen med en følelse av at et steg nærmere toppen er nådd.

Avslutter med et sitat av Finn Hågen Krogh – Han der e ute på sin fjerde time og prøve å ta det siste steget, men det siste steget e ofte et steg tilbake (nb – les med Altadialekt)

Anne Kjersti

20130831-095500

20130831-095540 20130831-100228

Skrevet av:

Anne Kjersti Kalvå

Team: Team Veidekke Midt-Norge

Født: 05.06.92

Bygdejente fra Lundamo. Vokst opp som eneste jente i skigruppa – omringet av 5 gutter som har hjulpet meg mye til å bli en bedre skiløper. Vi har fulgt hverandre siden barneskolen, og alle 6 satser fortsatt for fullt. Bor hjemme på Lundamo, satser langerenn 100% og trives veldig godt med det. Drømmen er å bli best!