Samling i Meråker med hele Team Veidekke og Rekruttlandslaget

Publisert 30.08.2013 | InformasjonSamling

Da var det «Junior» sin tur til å skrive en liten samlingsrapport, noe jeg aldri har gjort før!

Samlinga startet på søndag, og de fleste av oss kjørte bil til Meråker. Det var nemlig valgfritt hvordan man skulle komme seg til Meråker (bil/fly). For Timo, som er over middels interessert i å fly, ble dette et lett valg.

Vel framme i Meråker var det rolig løp som sto på planen. For undertegnede ble det en litt lengre tur etter en liten dopause som gjorde at feltet løp avgårde!

Det var tre hardøkter på samlinga, elghufs i fagerlia, testløp rulleski skøyting, og klassisk sprintøkt, alle økter var med veldig bra trøkk! Ellers var det rolige treningsøkter.

wpid-20130827_150500

Mellom øktene på tirsdag var det duket for storfint besøkt! Det var da langrennssjef, Åge Skinstad, fra Skiforbundet og kommunikasjonsdirektør, Grete Ingeborg Nykkelmo, fra Veidekke som gav oss et innblikk i hva som legges ned for at vi skal kunne prestere til vinteren.

Samme dag var det også en liten opplæring til den nye hjemmesiden vår, www.teamveidekke.no. Det siste som skjedde mellom øktene var fotografering. Det ble tatt bilde av hele Team Veidekke (Team Nord-Norge, Team Trøndelag og Team Innlandet), hvert team for seg selv og portrettbilder av alle utøverne.

20130830-1516201

Samlingens andre «utenomsportslige happening» var klatring i Rypetoppen høydepark. Det er en nyoppdstartet høydepark som har ruter til alle nivåer. Dagens mann var Timo Andre Bakken som tok alle rutene i superfart!

Sjekk videoen fra en av ziplinene: TRYKK HER!

Neste samling er åpen samling på Skeikampen. Den starter på torsdag. Fram til da skal vi ha en intervall og ellers få tilbake overskuddet.

Takk for en bra samling, Meråker!!

20130830-151508

Skrevet av:

Vegard Bjerkreim Nilsen

Team: Team Veidekke Innlandet

Født: 02.09.93

Født i Kristiansand, men flytta til etter snøen til Lillehammer når jeg var 11 år Jeg startet med langrenn fordi alle mine eldre søsken drev med det. I tillegg til Langrenn har jeg drevet med Orientering, Fotball, Sykkel, Svømming og Skiskyting. Etter to år på Rekruttlandslaget og ett år på elitesatsingen til Lillehammer Skiklub er jeg nå tilbake på Team Veidekke Innlandet, som jeg var for fire år siden.