Samling i Meråker

Publisert 25.08.2013 | InformasjonSamling

I dag startet vi på en ny samling, denne gangen i Meråker.

Det spesielle med denne samlingen er at alle de tre regionlagene er samlet for første gang, i tillegg til at vi er så heldige at vi får være med rekruttlandslaget på samling. Med løpere fra både Nord-Norge, Trøndelag, Innlandet og landslaget blir det usedvanlig høyt nivå på hver eneste økt, og da skal man ikke ha en spesielt dårlig dag før man havner langt bak i leksa.

Samlinga startet med en rolig tur på beina i dag, før den avsluttes førstkommende fredag. Før den tid skal vi gjennom både elghufsintervaller, langturer på fjellet, testløp i skøyting og sprintøkt i klassisk. Når denne samlinga er over vet man i hvert fall hvor man står!

Meråker er et av Norges fineste steder dersom man er langrennsløper. Her har du rulleskiløype, bratte motbakker, fjell og myr, og det kan på mange måter sammenliknes med Sjusjøen, som er mitt treningsparadis.

Her i Meråker har mange verdensmestere og olympiske mestere både studert og trent, og det er nok ikke tilfeldig at det er nettopp her vi er samlet for å måle krefter. Selv har jeg tilbragt ti-tolv sommere her, enten som deltaker eller som instruktør på sommerskiskolen, og for skiløpere som snart skal begynne på videregående eller høyere utdanning kan Meråker anbefales på det sterkeste.

Petter SS