Team Veidekke-lagene samlet i Meråker

Publisert 28.08.2013 | Ukategorisert

Opprinnelig publisert av Team Veidekke.

Hele denne uken er Team Veidekke Nord-Norge, Team Veidekke Innlandet og Team Veidekke Trøndelag samlet i Meråker. De tre regionlagene har nå samling sammen for aller første gang.

– Dette er den første samlingen der alle 3 regionlag er samlet. Med på samlingen er også rekrutteringslandslaget under ledelse av Sjur Ole Svarstad, sier langrennssjef Åge Skinstad til langrenn.com.

Under ledelse fra trenerne Ole Morten Iversen (Team Veidekke Trøndelag), Jostein Vinjerui (Team Veidekke Nord-Norge) og Eivind Warlo (Team Veidekke Innlandet) trente utøverne i strålende sol tirsdag, og langrennssjefen var til stede for å snakke med løperne.

– De offisielle regionlagene er en svært viktig del av vår sportslige satsing og fyller tomrommet for unge seniorer mellom skigymnas, juniorlandslag og seniorlandslag. Målsettingen til regionlagene er å rekruttere så vel løpere som ledere og trenere til både rekrutt- og elitelandslag, sier han til langrenn.com.

IMG_8176-copy

Også kommunikasjonsdirektør i Veidekke, Grete Ingeborg Nykkelmo, var på plass under den historiske samlingen i Meråker, og fikk se talentene matche seg mot rekruttlaget denne tirsdagen.

– Dette er et spennende samarbeid for oss i Veidekke. Både det å bidra til at løperne får matche seg både mot hverandre og mot rekruttlaget i dette tilfellet, i tillegg til at de får utviklet seg på tvers av regionene. På mange måter slik vi jobber i Veidekke med å bygge kompetanse på tvers av regioner for å matche konkurransen i årene fremover, sier Nykkelmo før hun legger til;

– Vi har mange store talenter med oss på de tre lagene, og jeg tror vi vil se mye Team Veidekke på resultatlistene til vinteren, både regionalt og på nasjonalt nivå.

Skrevet av:

Eivind Warlo

Født: 21.05.83

Utdannet fra Norges Idrettshøgskole. Fullførte mitt Masterstudium der i 2008. Har 15 års trenererfaring fra 8-årsklassen og opp til senior elite. Medlem av Kjelsås IL, og har praktisert trenergjerningen i Kjelsås Langrenn fra 2004 til 2012. Opprinnelig Brandbugutt. Var aktiv skiløper i barne- og juniorårene.