Åpen Samling – Oppsummering i bilder, tekst og film

Publisert 09.09.2013 | FilmInformasjonSamling

Vi vil benytte anledningen til å si takk for en veldig god samling på Skeikampen i Gausdal! Dere som ble med oss på denne var med på å skape gode treningsøkter, hyggelig samvær og gode meningsutvekslinger. Det er sånn vi blir bedre ALLE sammen! Her følger en god oppsummering med film og bildegalleri…

IMG_1922

Vi startet torsdag kveld med en lett rulleskitur, før vi satt kursen mot Venabygd for å gjennomføre et realt testløp på fredag morgen. Flere imponerte, ingen nevnt ingen glemt, men dere kan lese resultatlista selv i en tidligere sak her på nettsidene våre :-)

Kveldsøkta på fredag ble en rolig, men lang løpetur i det fantastiske terrenget på Skei. Vi har bestemt oss for å ikke være i form riktig ennå, så vi holder høy treningsbelastning noen uker til.

Lørdag kom med tåke på morgenen, men etterhvert lettet været og vi fikk oss en laaang rulleskitur rundt om i hele Gausdal, fra Forset til Rudsbygd, Øverbygda og tilbake til Thon Hotel på Skeikampen. Det var godt med lunsj da den økta var over, og vi kan like gjerne si det med en gang: Forpleiningen vi får på Skei er utrolig bra! Det er ikke mange samlinger med aldersgruppen 18-25 hvor INGEN klager på maten… Så det er lett å være stolte ambassadører for et slikt sted 🙂

Kveldsøkta lørdag ble en kortere lett tur på rulleski. Søndag kom tåkefri og Skeikampen skulle erobres i en 6x6min intervalløkt. Beintøft arbeid, og beintøffe skiløpere jobbet godt med vinteren i sikte. Åpen samling ble avsluttet med en lett rulleskitur på søndag kveld. Vi i teamet drøyde til mandag og fikk med oss litt tennisspill og styrke før vi vendte snuta mot Lillehammer igjen. Igjen: Takk for en GOD samling!

Skrevet av:

Eivind Warlo

Født: 21.05.83

Utdannet fra Norges Idrettshøgskole. Fullførte mitt Masterstudium der i 2008. Har 15 års trenererfaring fra 8-årsklassen og opp til senior elite. Medlem av Kjelsås IL, og har praktisert trenergjerningen i Kjelsås Langrenn fra 2004 til 2012. Opprinnelig Brandbugutt. Var aktiv skiløper i barne- og juniorårene.