I’m flying high… I’m flying right up to the skies..

Publisert 09.09.2013 | InformasjonSamling

Vi er på plass i Ramsau, og har kommet i gang på breen med en veldig god første økt på ski. Det er lite å se på grunn av tykk tåke, men på 2600 meter over havet er i alle fall skiforholdene gode.

Siden det er lite å vise på bilder benytter vi anledningen til å presentere Timo sin store lidenskap (ved siden av ski så klart). Sånn her kan det se ut i alpene, men det ække helt sånn nå.

Münster – Matterhorn – Münster in a glider

Drømmen er å bli pilot, og han er allerede på god vei. I går, som ofte ellers, satt Timo i cockpiten på flyet ned. -Og når vi befinner oss på flyplasser vet han alt om evt forsinkelser o.l. leeeenge før det opplyses over høyttalerne. Vi synes det er gøy, og dedikerer denne updaten til Timo.

Skrevet av:

Eivind Warlo

Født: 21.05.83

Utdannet fra Norges Idrettshøgskole. Fullførte mitt Masterstudium der i 2008. Har 15 års trenererfaring fra 8-årsklassen og opp til senior elite. Medlem av Kjelsås IL, og har praktisert trenergjerningen i Kjelsås Langrenn fra 2004 til 2012. Opprinnelig Brandbugutt. Var aktiv skiløper i barne- og juniorårene.