Stolte ambassadører for Veidekke

Publisert 27.09.2013 | InformasjonUkategorisert

Fredag den 13. er vel mest kjent som en litt kjip dag. For oss var fredag den 13. september dagen da vi møtte Veidekkes avdeling på Rudshøgda for første gang. Med oss hadde vi Øystein «Pølsa» Pettersen som er engasjert som mentor og motivator for både oss i Team Veidekke Innlandet, Trøndelag og Nord-Norge.

Dagen startet med en fin prat med gjengen på Rudshøgda. Først gav Grete oss en introduksjon og sa litt mer om hvorfor Veidekke har blitt med på laget til Skiforbundets tre (etter hvert fire) regionslag. Vi skal hjelpe Veidekke med helseforebyggende tiltak, motivasjon og inspirasjon, og på den måten bidra med det vi allerede er best på. I prosessen vil vi garantert lære mer både om Veidekke og oss selv.

IMG_5438

Videre presenterte Veidekke Rudshøgda seg, og fortalte en del mer om hva Veidekke holder på med i Innlandsregionen. Og at byggevirksomhet er det de jobber mest med. Strandtorget, CC-Marten på Gjøvik og Hamar, nye Hamar Stadion, OL-anleggene på Lillehammer, bob og akebanen ved Hunderfossen er noen få eksempler på hva Veidekke Innlandet kan få til. Rett etter møtet vårt på Rudshøgda bar det også rett til Lillehammer for å signere avtale om å bygge nye studentboliger i Lillehammer. En annen interessant sak var presentasjonen vi fikk av bygget vi satt i. Bygget du ser på bildet øverst er cirka ett år gammelt og er helt eksepsjonelt, ikke bare ser det ganske kult ut, men det er også særdeles miljøeffektivt.

Øystein fortalte både oss og Veidekke om sine erfaringer fra tilsvarende lag, før han kom på landslaget. Vi visste at det har betydd mye for satsingen hans, men ikke at det har vært det som har betydd aller mest for å komme dit han er i dag. Senere har det jo blitt blant annet OL-gull sammen med Petter N.

Vi fikk naturligvis også presentere oss selv, hvem vi er, hvor vi vil, og hva vi må gjøre for å komme dit vi vil. Vi kan vel si at vi opplevde en gjensidig beundring, vi vet hvor mye trening og hardt arbeid som skal til for å bli best i langrenn, mens de som satt sammen med oss vet hvordan det er å stå opp hver dag for virkelig å gjøre en god jobb på sitt fagfelt. Det er ikke rom for unøyaktigheter for noen av oss, dersom vi faktisk ønsker å nå målene våre.

IMG_5448

Vi vet vi har mye å lære, og håper og tror at vi også kan lære dere noe.

Vi er veldig stolte ambassadører for Veidekke, og gleder oss til å samarbeide i årene som kommer!! Takk for en lærerik dag :-)

IMG_5468

 

NB! Selv om det er hyggelig og lærerikt med slike møter måtte både vi og Veidekke ut og gjøre jobben… For vår del ble det stakeintervall sammen med Øystein.

IMG_5501

Skrevet av:

Eivind Warlo

Født: 21.05.83

Utdannet fra Norges Idrettshøgskole. Fullførte mitt Masterstudium der i 2008. Har 15 års trenererfaring fra 8-årsklassen og opp til senior elite. Medlem av Kjelsås IL, og har praktisert trenergjerningen i Kjelsås Langrenn fra 2004 til 2012. Opprinnelig Brandbugutt. Var aktiv skiløper i barne- og juniorårene.