Bra trøkk i Torsby

Publisert 04.10.2013 | InformasjonSamling

Selv om det ikke ser sånn ut på dette gamle bildet, var det massevis av folk i Torsby i helgen. Likevel fikk vi en veldig bra samling med skikkelig trøkk på alle øktene!

Fra torsdag til søndag i forrige uke var vi i Torsby. Selv om det alltid er mye folk i Torsby på høsten fikk vi gjennomført en veldig bra samling, og alt i alt var det en veldig positiv langhelg for både teamet min egen del.

Samlinga startet med to rolige økter torsdag, før vi allerede fredag formiddag gikk 8 x 7 min (2 runder) i3 klassisk. For å unngå de store, norske klubbene startet vi økta klokken 11.00, noe som førte til at vi hadde hallen nesten for oss selv. Ja, forholdene var litt dårligere, men å kunne gå mer eller mindre uforstyrret på ski i èn time gir veldig gode forutsetninger for å få jobbet bra med teknikken. Økta ble en suksess og vi var veldig fornøyde.

Etter den harde morgenøkta ble det en rolig kveldsøkt, og lørdagen ble også en rolig dag med fokus på mengde og litt styrketrening. Selv om mange av øktene var rolige hadde vi alltid innslag av hurtighet, gåing uten staver og spesifikke tekniske arbeidsoppgaver. Jeg tror det er veldig fornuftig å legge inn litt fart og ekstra teknikkfokus på de tidlige skiøktene, ettersom man da utfordrer seg selv i større grad enn om man bare gå rolig.

Før vi reiste hjem søndag stod sprintøkt i skøyting på programmet, og som på fredagens økt ventet vi til alle andre reiste hjem. Nok en gang fikk vi hallen for oss selv, og etter 3 x 1 runde og 4 x 1 minutt var vi veldig slitne og veldig fornøyde med nok en god økt med bra trøkk og gode arbeidsforhold.

Selv om skiforholdene var de tyngste jeg har sett i Torsby noen gang ble det en veldig fin samling, og suksessoppskriften med å trene på andre tidspunkt enn folk flest skal garantert gjentas neste gang!

Petter SS