Husk REFLEKS, LYKT og HJELM!

Publisert 23.10.2013 | Testing

Høstkveldene på denne tida er gjerne både mørke, våte og av og til tåkete. Da må man huske å vise ekstra hensyn til seg selv og andre.

Vi sverger til lykt, sammen med reflekser.Det er for eksempel ikke enkelt å være sjåfør under disse forholdene. Bremselengden øker på våt vei, og det er vanskeligere å se en som er ute og trener når man sitter bak rattet. Vi som er voksne skiløpere vet det alle sammen. Vi må gjerne kjøre bil til treninga, og da kjenner vi selv litt på hvordan det er å være i trafikken som bilist. Derfor prøver vi å være så smarte vi kan, når vi er ute og trener. Vårt råd er: «Hjelp bilistene!» Ved siden av å bruke hjelm og refleksvest har vi startet lyktsesongen. Vi har fått nye knallgode lykter fra Silva.

Vi benytter oss av to modeller fra Silvas rikholdige utvalg:

Imponerende lille Trail Speed Elite med 660 lumen lysstyrke (90 meter lyskjegle) og den kraftige Sprint Plus med 1030 lumen lysstyrke (104 meter lyskjegle)

Silva Trail Speed Elite er liten og lett å ha på hodet. Batteripakka kan enten festes på strikken bak hodet, eller puttes i lomma/drikkebeltet ved å bruke medfølgende skjøteledning.

Silva Trail Speed Elite er liten og lett å ha på hodet. Batteripakka kan enten festes på strikken bak hodet, eller puttes i lomma/drikkebeltet ved å bruke medfølgende skjøteledning.

De fleste sportsforretninger med respekt for seg selv har Silva hodelykter i sine hyller. Stikk innom din nærmeste forretninger og be om å prøve disse to modellene. Vi er kanonfornøyde, og veldig takknemlige for å ha Silva med på laget. Begge lyktene vi benytter har både hodestropp og hjelmfeste, kvaliteten Silva leverer i sine lykter er det få eller ingen som kan konkurrere med. Her får du virkelig god kvalitet og lys hele veien hjem.

Trail Speed Elite med 660 lumen  Bilde: Silva.se

Trail Speed Elite med 660 lumen Bilde: Silva.se

For de som er spesielt interesserte kan vi meddele at vi er svært fornøyde brukere av refleksvester fra Swix og hjelmer fra Salice

Skrevet av:

Eivind Warlo

Født: 21.05.83

Utdannet fra Norges Idrettshøgskole. Fullførte mitt Masterstudium der i 2008. Har 15 års trenererfaring fra 8-årsklassen og opp til senior elite. Medlem av Kjelsås IL, og har praktisert trenergjerningen i Kjelsås Langrenn fra 2004 til 2012. Opprinnelig Brandbugutt. Var aktiv skiløper i barne- og juniorårene.