Moro fakta om TVT i Ramsau

Publisert 20.10.2013 | InformasjonSamling

Da er vi vel hjemme etter en vellykket høydesamling.
I løpet av samlinga her vi spist 59 måltider, trent 22 økter og sovet hundrevis av timer. Når det gjelder trening har vi gjennomført:

– 11 rolige økter på ski

– 2 hardøkter

– 1 styrkeøkt

– innslag av krydder som spenst, hurtighet, drill, imitasjonsøvelser

Vi hadde en ”hviledag” der vi kunne ligge på senga eller trene en kort valgfri økt. Den var planlagt lørdag, og det var den eneste dagen gondolen var stengt på grunn av snøstorm. Imponerende planlegging fra trenerne.

Den ene hardøkten var av typen i3, diagonalgang på rulleski i motbakke. Den hadde vi sammen med Team Veidekke Innlandet som også har vært i Ramsau denne perioden. Artig å starte intervall sammen med utøvere vi ikke trener så mye med til vanlig… Med på den økta var også herrelandslagstrener Trond Nystad. Han var fornøyd med det han så. Likevel ble ingen av oss tatt ut til verken Sochi eller World Cup, så vi må bare fortsette å trene 😉 . Han tok seg også tid til å dele gode råd (og historier) med oss på kvelden. Inspirerende. Han fortalte oss hemmeligheten bak suksessen til det norske landslaget; HARDT ARBEID, OVER LANG TID. Vi er ikke overrasket, så bare å fortsette jobben.

På kveldene har vi spilt bordtennis, kortspill, hatt noen møter, teknikkanalyse i plenum (2 trenere og 8 utøvere har mye kunnskap til sammen) og film(på en 13tommers skjerm og alle utøverne i samme seng, sånn blir det samhold av).
Ellers kan vi melde om:

Emil gleder seg til å komme hjem til 3G-nett.

Hallvard snakker og styrer rundt i søvne.

Pål kommer ikke til å ha alarm på 06.45 den neste uka.

Anne Kjersti får premie for flest timer med søvn i løpet av samlinga.

Maria holdt på å gå seg bort på stor-breen nest siste dag.

Eirik må hjem å trene bordtennis.

Kathrine er fornøyd, tiltross for at hun ikke har sett Tobias Angrer på breen i år.

Stig Rune måtte dra hjem 3 dager før oss andre for å fortsette treninga av sine to håpefulle, Kristine & Emil.

Ole Morten gleder seg til å komme hjem til egen kaffemaskin.

Ingen har hatt det like moro som oss, og samtidig fått trent så bra i Ramsau de siste 12 dagene som vi har – det er vi ganske sikre på.

Takk for en kjempe fin samling!

Nå venter forhåpentligvis to uker med skikkelig god barmarkstrening, vi snakker æljhufs. Neste samling blir på snø i Bruksvallarna rundt den 6 november.

Anne Kjersti og Maria.

Skrevet av:

Anne Kjersti Kalvå

Team: Team Veidekke Midt-Norge

Født: 05.06.92

Bygdejente fra Lundamo. Vokst opp som eneste jente i skigruppa – omringet av 5 gutter som har hjulpet meg mye til å bli en bedre skiløper. Vi har fulgt hverandre siden barneskolen, og alle 6 satser fortsatt for fullt. Bor hjemme på Lundamo, satser langerenn 100% og trives veldig godt med det. Drømmen er å bli best!