Ord for dagen: «Team»

Publisert 06.10.2013 | Informasjon

Team Veidekke Innlandet heter laget… Har du tenkt på hva ordet TEAM står for?

På tirsdag drar Britt, Eivind, Eivind, Emil, Emilie, Petter, Sindre, Timo André og Vegard til Østerrike for å bli bedre eliteløpere i langrenn.

Smøreteamet er hjemme og planlegger sesongen. I vinter skal Bjørn, Ernst, Kai-Christian og Knut Oscar som skal sørge for god glid og godt feste.

T ogether
E veryone
A chieves
M ore

Vi er også veldig takknemlige for all praktisk hjelp vi får fra Anne, Dag André, Einar, Erlend, Joar, Per Ola og Petter. De er hver dag med på å heve nivået vårt ved å forbedre vår innsikt og gjennomføringsevne.

Laget har en styringsgruppe som gjør alt det administrative arbeidet som trengs for å holde oss operative. Gabriel, Jan Olav, Per Morten, Sissel og Åge er helt uunnværlige. De representerer Buskerud, Hedmark og Oppland skikretser, sammen med Norges Skiforbund og Olympiatoppen. De er de organene som har bestemt at vi skal være det øverste satsingsnivået på innlandet.

Til hele teamet bidrar eksterne samarbeidspartnere i Veidekke, Sparebank 1 i Gudbrandsdal, Hallingdal, Lom og Sjåk, Modum og RingerikeHadeland, Skeikampen Resort, Sullandgruppen, Bama, Swix og Salice. Vi er fantastisk stolte over at dere er med oss på laget!!!

I tillegg har alle løpere har gode samarbeidspartnere på ski og sko.

I vinter skal vi gjøre vårt beste for å gjøre alle dere like stolte som vi er hver dag!

Nå vet du hva Team Veidekke Innlandet står for! :-) :-) :-)dsc_1372

Skrevet av:

Eivind Warlo

Født: 21.05.83

Utdannet fra Norges Idrettshøgskole. Fullførte mitt Masterstudium der i 2008. Har 15 års trenererfaring fra 8-årsklassen og opp til senior elite. Medlem av Kjelsås IL, og har praktisert trenergjerningen i Kjelsås Langrenn fra 2004 til 2012. Opprinnelig Brandbugutt. Var aktiv skiløper i barne- og juniorårene.