Ramsau

Publisert 12.10.2013 | InformasjonSamling

Nå er vi godt i gang med høstens høydepunkt, samling i Ramsau. Vi møttes tidlig mandagsmorgen på Værnes, den ene med tyngre bag enn den andre. Mye utstyr som kreves for nesten 14 dager på samling – i alt slags vær…

Vi bor ved heishuset omtrent 1800 moh, hver morgen tar vi gondol opp til 2700 moh for å gå på ski. Der går vi runder sammen med hundrevis av andre skiløpere, som for eksempel Justina Kowalczyk. Kan melde om at ingen går fortere enn den maskinen oppe på breen. Vi derimot går veldig rolig, men det blir bedre for hver dag! På ettermiddagen trener vi barmark nede i Ramsau ”sentrum”. Der er det fine muligheter både for styrke, løp og rulleski.

De første dagene har det vært varierende vær, og i går (fredag) kom det nesten en halvmeter snø. Dette gjør at forholdene på breen blir strøkne når vinden får roet seg og sola titter fram. Hittil har vi ikke sett så mye av de nydelige omgivelsene vi går på ski i på grunn av tåka.

Kan melde om god mat og gode senger fra Hotel Turlwand. Det er god stemning i gruppa og hittil bare lave laktatverdier (kan bli slutt på det når vi i morgen (søndag) skal prøve oss på en intervalløkt).

Det kommer bilder etter hvert, men her er internett bare akkurat kjapt nok til at Pål klarer å holde seg ajour på Snapchat (hint hint, jenter…. Snap: paune)

Fra rom 101, Anne Kjersti og Maria.

Skrevet av:

Anne Kjersti Kalvå

Team: Team Veidekke Midt-Norge

Født: 05.06.92

Bygdejente fra Lundamo. Vokst opp som eneste jente i skigruppa – omringet av 5 gutter som har hjulpet meg mye til å bli en bedre skiløper. Vi har fulgt hverandre siden barneskolen, og alle 6 satser fortsatt for fullt. Bor hjemme på Lundamo, satser langerenn 100% og trives veldig godt med det. Drømmen er å bli best!