Sesongens første skitur på Skeikampen

Publisert 21.10.2013 | InformasjonSamling

Da er skisesongen 13/14 i gang på skeikampen! Etter flere netter med minusgrader, har dem nå klart å produsere nok snø til å lage en liten runde i bunn av alpinbakken. Fine forhold og lite folk.

Vi i Team Veidekke Innlandet har nettopp kommet tilbake fra en samling i Østerrike der vi har fått gått mye på ski. Vi var spente på om vi måtte fortsette barmarkssesongen når vi vente tilbake til Norge, men i kveld var det allerede nykjørte løyper på Skeikampen! Jeg droppet rulleskiene, og tok heller turen opp dit og gikk meg en rolig skøytetur nå i kveld. Perfekt!

Neste uke samles teamet for enda en samling, og det ser ut til at den blir med ski på beina. Det gleder jeg meg til!

Skrevet av:

Emil Nyeng

Team: Team Veidekke Innlandet

Født: 30.04.91

Oppvokst i Ringebu i Gudbrandsdalen.
Fullførte svennebrevet som elektriker høsten 2013.
Flyttet etter endt fagbrev til Lillehammer for å satse 100% på langrenn.
Trives veldig godt her, og sammen med Teamet Veidekke Innlandet og mine lokale samarbeidspartnere har jeg muligheten til å ha alt fokus på langrennssatsingen min!