Solid treningssamling med godt fokus

Publisert 14.10.2013 | Samling

På samlinga i Alta bodde vi på Wisløff camping like ved Altaelva, cirka 7 km utenfor Alta Sentrum. Der hadde vi to greie hytter som vi fordelte oss på.
Vi var så heldige å få masse produkter fra BAMA på denne samlinga, slik at de fleste måltid besto av mye grønnsaker og frukt.

Oppmøte på samlinga var på en tirsdag, da gjennomførte de fleste en rolig langtur på enten terrengsykkel eller som løping.
Onsdag-morgen hadde vi selskap av Team Finnmark og Petter Eliassen på en 3.30 timers staketur på 65 km, gikk etter E6 til Leirbotnvatn hvor vi snudd og returnerte. 2.økta besto av knallhard stabiliseringsstyrke med super-dama Eva Helgesen Einvik på Høgskolen i Finnmark.

Torsdag var det testløp på rulleski skøyting, kupert løp med 2,5 km avsluttende motbakke. Her visste Petter Eliassen at han blir å regne med til vinteren da han gikk styggfort, mens vi andre var ett godt stykke bak og følte oss som mosjonister.
2. økta gikk med til restitusjon på treningskjeden Actic – 1 time løp eller sykkel.
Fredagen var en roligere dag, med 4-5 timer mengdetrening – rulleski og løping i fjellet. På kvelden ankom legenden og “Mentoren” Trond Sandelin, han hadde mye røverfortellinger og skihistorier og berette om – utrolig artig å høre på.

Lørdag var det igjen duket for en hardøkt, da kjørte vi elghufs i Sorrisniva og opp mot Store-Raipas – 7×7 minutter I4 med laktatmålinger.
Ettermiddagen ble brukt til å se Alta spille for opprykk til Adecco-ligaen i Finnmarkshallen. Etterpå var det en rolig skøytetur som rest.
Vi avsluttet samlinga med en god 3-timers løpetur på fjellet.

Solid treningssamling med godt fokus i alle ledd.

Skrevet av:

Bjørn Vidar Suhr

Team: Team Veidekke Nord-Norge

Født: 10.06.93

Representerer klubb: Alta IF

Født sommeren 1993. Kristen, lang slamp med blåe øya og mage. Kronsting. Aktiv barndom som besto av mye uorganisert lek og aktivitet. Har 2 yngre lillebrødre på 17 og 10 år, vi bor alle hjemme hos mamma og pappa på Kronstad. Har drevet aktivt på med både fotball, handball, terrengsykling og orientering.

Fulltidssatsende langrennsløper per dags dato.
Interesser: Fiske, snøscooter, Jesus og engelsk fotball.

Siste artikler fra Bjørn Vidar