Beitosprinten 2013 – Oppsummering

Publisert 25.11.2013 | InformasjonRenn

Sesongåpningen 2013/14 er nå historie, hva har vi lært? Og hvordan har det gått?

Vi stiller oss spørsmålene i akkurat denne rekkefølgen. Vi har lagt opp til at formtopp og overskudd til skirenn skal komme litt senere, og derfor har vi forberedt oss minimalt til den første rennhelgen. Det samme gjør jo også Petter Northug, og han er jo ganske god.. 😉

Vi har lært en del om tekniske utfordringer, vi har lært at det er sykt tøff konkurranse på Beitosprinten, vi har lært at ulike løpere trenger ulik smøring på grunn av ulike ski, og vi har lært at ulike løpere trenger ulik grad av trening for å finne snøfølelsen… Det hele handler veldig mye om individuell tilpasning. Det kommer til å stå i fokus for både de nærmeste dagene, og de nærmeste ukene. Vi håper å gå ganske fort allerede på Gålå, men planlegger å gå virkelig fort på COC i Vuokatti i midten av Desember. Etter det er det jul og treningsperiode igjen. Dette skal bli såååå bra!!! 😀

paveitilstadion

Vegard og Petter på vei til stadion sammen med NRK

Så de harde fakta fra første helg:

Fredag 10km klassisk: Britt nr.49
Fredag 15km klassisk: Vegard nr.43, Timo nr.97, Petter nr.110, Emil nr.128

Lørdag 10km fristil: Britt nr.28
Lørdag 15km fristil: Vegard nr.59, Petter nr.68

Søndag Sprint 1,2km fristil: Britt nr.30
Søndag Sprint 1,4km fristil: Emil nr.16, Timo nr.43, Vegard nr.53, Petter nr.66

Skrevet av:

Eivind Warlo

Født: 21.05.83

Utdannet fra Norges Idrettshøgskole. Fullførte mitt Masterstudium der i 2008. Har 15 års trenererfaring fra 8-årsklassen og opp til senior elite. Medlem av Kjelsås IL, og har praktisert trenergjerningen i Kjelsås Langrenn fra 2004 til 2012. Opprinnelig Brandbugutt. Var aktiv skiløper i barne- og juniorårene.