Beitostølen

Publisert 25.11.2013 | Renn

Sesongen er endelig i gang. Team Veidekke Trøndelag er fornøyde med sesongstarten. Alle fikk gode bekreftelser på at vi har blitt bedre skiløpere siden sist sesong, samtidig som det fremdeles er mye som skal bli bedre før de virkelig viktige skirennene. Uansett artig med skirenn igjen. Vi bodde alle utøveren sammen på en hytte, og det var god stemning gjennom hele uka. Må også få nevne at vi var 8 av 10 utøvere til start i helga, og alle hadde foreldrene sine på plass som (over)ivrige tilskuere. Artig at de er med på skirenn, selv om de ikke lenger har ansvaret for gli og feste… Det var Ole, Kristian og Ola som sto i bua denne helga, og de leverte gode ski alle 3 dagene – god start også der :-). Neste for oss blir FIS-renn på Gålå neste helg. I mellomtiden nyter Anne Kjersti og jeg strøkne skiforhold på Sjusjøen.

Vi fikk levert frukt, grønt og juice fra Bama. Populært!

Vi fikk levert frukt, grønt og juice fra Bama. Populært!

Felles gjennomgang av løypa dagen før sesongstart.

Felles gjennomgang av løypa dagen før sesongstart.

Vi hadde også hyggelig møte med Bama, Salice, Silva og Veidekke i helga.
Vi hadde også hyggelig møte med Bama, Salice, Silva og Veidekke i helga.

trude pål mathias maria kathrine hallvanne kemil

CIMG5263CIMG5264Foreldrene møttes på Peppes for å bli bedre kjent, tror de også har gleda seg til sesongstart 😉

 

Maria