Oppsummering Beitosprinten

Publisert 26.11.2013 | Renn

Beitosprinten er historie for i år. Dette har blitt ei rennhelg det er viktig å vere til stades på, men det er ikkje livsnødvendig å prestere godt her for nå mål seinare i sesongen. Vårt hovedmål er NM del 1 i cupmesterbyen Molde, og det er Framleis to månader til me sjekkar inn på Thon hotell Moldefjord.

Me prega ikkje resultatlistene, men har eit godt utgangspunkt for resten av sesongen.

Denne veka er me på Gålå fram mot BUL-sprinten. Her har dei laga 2 km rundløype som passar bra til hardøkter. 18 min køyring unna går det løype frå Fagerhøy til Skeikampen. 27 km t/r med til dels svært gode forhold.

Skrevet av:

Jostein Vinjerui

Team: Team Veidekke Nord-Norge

Født: 03.03.80

Frå Rauland, Vinje i Telemark, men med to besteforeldre frå Nordland.
Utdanna politi og jobba som det i Tromsø i 4 år før eg byrja å trene TVNN i 2012.