Samling på Skeikampen – en uke før Beitostølen

Publisert 16.11.2013 | SamlingUkategorisert

Siden Ramsau har vi hatt to samlinger, fem fellesøkter og en Vo2-max test. Vi har kommet godt i gang på norsk snø. Begge samlingene har vert på Skeikampen, under første samlingen var det kun en kort runde for å gå på ski, så da hadde vi langturer i form av løp.

I skrivende stund sitter vi midt i andre samlingen på Skeikampen, nå er det flotte forhold rundt i terrenget også. Sprintlandslaget er også på Skei denne uka, noe som er beroligende i forhold til at vi er en plass med gode forhold.

Det er bare en uke til sesongstart på Beitostølen, Vo2-max testene er knallharde og du løper helt til stopp på tredemølla, alle er der de skal være før sesongstart og har hatt framgang fra tidligere i høst. Det skal bli godt å komme i gang med sesongen, se hvordan man ligger ann i forhold til fjor året.

Nå er kun siste finpuss igjen, to hardøkter og masse skitesting for å se at utstyret er i orden. Vi har tre viktig renn helger før jul, Beitostølen, Gålå og Nord-Finland.

Vi er veldig klare for å gi gass.

EivindB2

Skrevet av:

Eivind Bakkene

Født: 09.04.90

Oppvokst på et småbruk i Skammestein, som reinseier son ble det mange lange turer i fjellet allerede i oppveksten. Var veldig allsidig i ungdomstiden, men valget falt til slutt på langrenn. Går for klubben i mitt hjerte Øystre Slidre il.