Sesongåpninga er historie

Publisert 26.11.2013 | InformasjonRenn

Nettopp ferdig med Beitostølen og sesongåpninga der. Alltid mye spenning knyttet til de første konkurransene, da man ikke aner hvor man står i forhold til resten av ski-Norge.

Jeg stilte til start på 15km klassisk og sprint skøyting og resultatlista viste en 5. og en 4.plass til slutt. To gode resultater som bygger selvtillit før neste konkurransehelg, og motivasjon til videre innsats på treningsfeltet.

Hvis jeg skal trekke frem tre positive sider ved sesongåpninga så velger jeg å trekke frem eget fokus på stadion og under skirennet. Jeg velger å trekke frem hvordan jeg løste sakene på skia teknisk, og jeg velger den taktiske gåinga under sprinten søndag.

Hva må jeg jobbe med videre? På sprinten endte jeg opp på en fin fjerdeplass, men hadde dette vært world cup hadde jeg med min prolog endt nede på en 50.plass og ikke fått lov til å gå heat.

Så det store fokuset fremover må være å få det teknisk/taktiske til å sitte i prolog. På Beitostølen var fokuset å gå så fort jeg klarte, så rolig som jeg turte. Vi får gasse på litt mer ved neste anledningJ

Neste oppgave som venter er Kuusamo til helga og minitour.

C´est party!

Skrevet av:

Øystein Pettersen

Øystein “Pølsa” Pettersen er i sine egne ord en blid gutt på vei opp og fram.

Engasjerer seg i mye, og vil gjøre sitt beste på alle plan. Tema som lagbygging, målsetting og konsekvenser, motivasjon, idrettpsykologi, trening på generelt og spesielt plan, teknikk, samarbeid, barn og unge, idrettsglede og kosthold er ting han brenner for og som engasjerer ham!

Øystein Pettersen fungerer som mentor de tre regionlagene Team Veidekke Innlandet, Team Veidekke Trøndelag og Team Veidekke Nord-Norge.