Snart klare :-)

Publisert 17.11.2013 | SamlingTrening

Vi gjør nå de siste sesongforberedelsene mot sesongåpningen på Beitostølen neste helg. I dag har vi akkurat avsluttet samling på Skeikampen. Her får vi trene ute i flott natur, og Skeikampen er det stedet i landet som har flest kilometer med skiløyper for øyeblikket. Perfekt for oss!

Alle løperne og resten av støtteapparatet har vært med på Skei denne helgen. Mye av tiden har gått til å teste ski, både nye og gamle, oppgaven er å plukke ut skiparken som skal brukes i vinter. Vi har fått nye Triac 2.0 staver fra Swix, ny vinterklespakke kommer rundt hjørnet, og det meste andre er klart før sesongstarten.

skeistemning

Våknet opp til fin stemning på Skeikampen i dag

Min første skitur på norsk jord ble unnagjort den 23. oktober på kunstsnø. Når destinasjonene trekker frem snøkanoner gir det oss tidlige skiløyper, og etter samlinga i Ramsau i midten av oktober har vi hatt faktisk hatt muligheten til å kunne trene på snø hver dag.

Utenom treninger går det meste av tiden til å ta det med ro og slappe av. Nå om dagen har vi fått litt sjakk-dilla, som resten av Norge. Samtidig har vi lagt vår elsk på Bendit-smoothiene, der de tomme flaskene kan brukes til så mangt….

bendittårn

Vi gleder oss til neste helg!

Timo Bakken

Skrevet av:

Timo André Bakken

Team: Team Veidekke Innlandet

Født: 21.03.89

Alder: 24
Satser aktivt på ski.
Mål: World Cup og VM i Falun, 2015

For øyeblikket studerer jeg pedagogikk ved Høgskolen i Lillehammer (HiL) og tar en 4-årig master i idrett ved GIH i Stockholm.
Fullførte studier:
Bachelor i idrett, HiL
Psykologi, årsstudium, HiL
Internasjonale studier med historie, årsstudium , HiL

Liker å reise og oppleve nye deler av verden.
Framtidig yrke: Pilot
Funfact: Første soloflyvning i seilfly som 15 åring
Følg meg på Instagram og Twitter!

Siste artikler fra Timo André