Trening på Skeikampen

Publisert 18.11.2013 | SamlingUkategorisert

Siste uka har sprintgutta liggi på Skeikampen og forberedt oss mot sesongen. Første skirenn er jo allerede til helga på Beitostølen, så det er ikke så lenge til det smeller for alvor.

På Skeikampen fant vi gode forhold, snømengden tatt i betraktning, og vi fikk trent det som vi hadde planlagt.

Onsdag kjørte vi en sprintkonkurranse, og dessverre var jeg ikke helt fornøyd med den. At den fysiske formen er god, og det fikk jeg bekreftet på samlinga. Men det hjelper meg lite hvis jeg ikke bruker den fysisk gode formen på å gå fort på ski i sprint.

Heldigvis har jeg mye gode folk rundt meg som har gitt meg konkrete arbeidsoppgaver å jobbe med. Skal ikke gå i detalj på dette, men kan oppsummere det enkelt med ; ”Det er ikke innsatsen det står på”.

Frem til Beito blir det trening hjemme på barmark i Oslo og kvalitetstid med damene mine hjemme.

Wish me luck;)

Pølsa.

Skrevet av:

Øystein Pettersen

Øystein “Pølsa” Pettersen er i sine egne ord en blid gutt på vei opp og fram.

Engasjerer seg i mye, og vil gjøre sitt beste på alle plan. Tema som lagbygging, målsetting og konsekvenser, motivasjon, idrettpsykologi, trening på generelt og spesielt plan, teknikk, samarbeid, barn og unge, idrettsglede og kosthold er ting han brenner for og som engasjerer ham!

Øystein Pettersen fungerer som mentor de tre regionlagene Team Veidekke Innlandet, Team Veidekke Trøndelag og Team Veidekke Nord-Norge.