Beito+Gålå=Lillehammer

Publisert 02.12.2013 | Informasjon

Yes, da er andre konkuransehelg denne sesongen over, og BUL-sprinten er historie.

Fortsatt har ikke vinteren slått skikkelig inn, så det var bare 2,5 km med kunstsnø løyper der oppe.Men forholdene var mer en gode nok for å arrangere skirenn.

For min egen del ble det en resultatmessig veldig bra helg, og ting fungerte veldig mye bedre under skøytesprinten her, enn på Beitostølen. Godt å få til en god prolog, og være med fra start. Det er ikke alltid like enkelt..

Det ble noe kluss med tidtakingen i prologen, så sprinten ble noe lengre enn planlagt, og tilslutt hadde vi som kom til finalen nesten vært på stadion i 5 timer…

Med en litt sliten sprintkropp, følte jeg meg ikke helt klar for å gå 15km klassisk i snøstorm. Men når jeg første begynte å gå, kjente jeg at ting ikke var så ille som det kjentes ut på oppvarmingen, og jeg endte til slutt på en veldig fin 4.plass, 2,4 sekund forran team kompis Mathias som endte på en 6.plass. Med da velkjente navn som Simen Østensen, Tord Gjerdalen og Anders Södegren forran oss på lista!

Ellers veldig moro med god laginnsats fra hele gjengen på TVT på klassiskløpet, selvfølgelig med seier til Kathrine, men også veldig morsomt at vår førsteårssenior Trude gikk såppas fort! Hun staket seg inn til en sterk 9.plass, forran flere kjente navn. Impressive!

Og som alltid, veldig gode ski… Noe vi etterhvert nesten begynner å ta som en selvfølge. Det jobbes veldig godt i vogna 🙂 Og det settes veldig pris på den jobben som blir gjort der.

Etter en god start på sesongen for min egen del, har jeg blitt belønnet med å få gå verdenscup på Lillehammer, på nasjonal kvote! Dette blir min første start i verdenscupsirkuset, og jeg må selvfølgelig innrømme at det skal bli veldig kult å få matchet seg mot verdensbeste skiløpere, og oppleve det å gå verdenscup. Resultatmessig er det vel vanskelig å tippe en plassering, men jeg håper å gå et godt skirenn, og i allefall slå Sindre Bjørnestad Skar. Klarer jeg de 2 oppgavene, skal jeg være fornøyd 😉

Blir bra – Emil

 

WorldCup Lillehammer

Førsteårssenior Trude i  full fart under jentenes 10km klassisk

Førsteårssenior Trude i full fart under jentenes 10km klassisk

Meg under 15km klassisk

Meg under 15km klassisk

Takk til smørerne, Isak, Ola og Even

Takk til smørerne, Isak, Ola og Even

 

 

 

Skrevet av:

Emil Iversen

Team: Beito+Gålå=Lillehammer

Født: 12.08.91

Rimelig enkel og rimelig glad gutt fra Meråker, det e fint der vetu. Har ei mor, ein far og to brødre.