God jul!

Publisert 20.12.2013 | Ukategorisert

Etter en hektisk sesongstart går vi nå inn i en periode med solid trening igjen,  “back to basic”, noe bildene fra ukens basistrening med Gunnvor kan være et symbol på.

Selv om resultatene så langt har vært litt blandet (som det forsåvidt skal være, sjelden at samtlige på et lag lykkes 100 % samtidig…), har det totalt sett vært en meget god sesongstart for oss.
Kathrine og Pål går WC i Asiago til helgen, Emil, Kathrine og Mathias er tatt ut på Norges kvote til neste Scan-Cup (se uttak HER) , og det er jo “ikke værst” . Dette tar vi som en bekreftelse på at vi har gjort en meget god treningsjobb så langt, og er selvsagt en stor inspirasjon for de andre på laget (når de kan, så kan selvsagt også jeg…).

På vegne av meg selv og utøverne takker vi alle våre støttespillere (inkludert foreldregruppen) , samarbeidspartnere, sponsorer, smøreteamet, styringsgruppa, sentrale personer i NSF og OLT Midt-Norge for all den hjelpen vi har fått.
En spesiell takk til Oddvar, Stig Rune, Øyvind, Frode, Tor Inge, Gunnvor, Kristian, Are, Thomas og Erik. Uten dere måtte vi lagt lista litt lavere….

Litt ubeskjedne jule-/nyttårs-ønsker i år: To offensive/positive hovedsponsorer som  ønsker å bidra til at Team Veidekke Trøndelag kan satse like solid i 20014!

Hallvard har bra kontroll....?Litt uryddig linjegymNoe bedre herGunnvor har fått taket på dirigeringen herStrikk kan brukes til myeBasis7

Bildene er fra ukas basisøkt med Gunnvor.

Skrevet av:

Ole-Morten Iversen

Team: Team Veidekke Midt-Norge

Født: 11.02.59

Født og oppvokst på Steinkjer. Aktiv langrennsløper tom 23 år i Henning IL.
Har jobbet som skitrener/lærer på Meråker VGS siden 1983.
Trener for kretslag NTS i 5 år, juniorlandslag 3 år, landslag damer elite/rekrutt 2 år. 10 år trener for barn/unge i IL Varden.