God start i Finland!

Publisert 13.12.2013 | Renn

I sommer bestemte vi oss for at sesongen skulle starte skikkelig for oss denne helgen. Dagen i dag har innfridd til forventningene, og vi er godt fornøyd med sesongens første renn i skandinavisk cup her i Vuokatti i Finland.

Resultatet blant jentene ble 17. plass på Britt, og 46. plass på Emilie.

Gutta: Eivind nr.6, Timo nr.12, Vegard nr.13, Emil nr.23 og Petter nr.39.

Vi er svært godt fornøyd med dagen, og gratulerer også Team Veidekke Trøndelag med seier i både herreklassen (Emil Iversen) og dameklassen (Kathrine Harsem).

Her er noen bilder fra dagen

Skrevet av:

Eivind Warlo

Født: 21.05.83

Utdannet fra Norges Idrettshøgskole. Fullførte mitt Masterstudium der i 2008. Har 15 års trenererfaring fra 8-årsklassen og opp til senior elite. Medlem av Kjelsås IL, og har praktisert trenergjerningen i Kjelsås Langrenn fra 2004 til 2012. Opprinnelig Brandbugutt. Var aktiv skiløper i barne- og juniorårene.