Idrett er brutalt til tider!

Publisert 15.12.2013 | InformasjonRenn

3 plass og rett ut i prologen i Davos. Langt unna målet med dagen, og OLdrømmen virker langt unna i skrivende stund.

Alt jeg har gjort i hele år har vært rettet mot å gå fort idag, men jeg mislykkes og det er tungt å svelge. Jeg har ingen unnskyldninger og ingen bortforklaringer.

Masse flotte folk som har hjulpet meg til å legge forholdene til rette for meg, en fantastisk familie hjemme og masse gode samarbeidspartnere i ryggen.

Det er sårt.

Samtidig er det og motiverende med lagkompiser som lykkes, det er motiverende å vite at jeg bare kan fortsette og jobbe og det er rørende med alle meldinger jeg får på diverse medier om å stå på videre etc!

Det er en skuffa, deppa og samtidig takknemlig ung herremann som vender nesa hjemover idag.

Pølsa.

Skrevet av:

Øystein Pettersen

Øystein “Pølsa” Pettersen er i sine egne ord en blid gutt på vei opp og fram.

Engasjerer seg i mye, og vil gjøre sitt beste på alle plan. Tema som lagbygging, målsetting og konsekvenser, motivasjon, idrettpsykologi, trening på generelt og spesielt plan, teknikk, samarbeid, barn og unge, idrettsglede og kosthold er ting han brenner for og som engasjerer ham!

Øystein Pettersen fungerer som mentor de tre regionlagene Team Veidekke Innlandet, Team Veidekke Trøndelag og Team Veidekke Nord-Norge.