Lagkamerater som inspirerer

Publisert 07.12.2013 | Renn

Sesongstarten er historie, og på mange måter var det ikke så veldig annerledes å gå skirenn nå som sist sesong. Akkurat like slitsomt… Heldigvis for min del har jeg gått en del fortere de to første helgene denne sesongen enn hva jeg gjorde i fjor. Den utviklinga har jeg planer om at skal fortsette 🙂

I dag har Kathrine og Emil kjempa seg gjennom tøffe løyper i WC på Lillehammer. Kathrine fikk en sterk 23 plass, mens Emil ble nummer 37, kun 9 små sekunder fra sine første WC-poeng. Artig å se at lagkameratene har noe å gjøre i WC, tyder på at vi som lag har gjort mye bra i sommer og høst. Stolte av dere 😉

Jeg har vært på Oppdal og trent på nydelige skiforhold de siste dagene. Ikke mange folk i løypa her i ukedagene (bare oss), likevel er det nykjørte spor til både klassisk og skøyting rundt i hele fjellheimen. Tusen takk for det. Anne Kjersti, Ingeranne (sprek lillesøster) og jeg har gjennomført mange gode langturer, litt hurtighet og to gode hardøkter her.

Nå venter sesongens første Scan cup neste helg, her har jeg planer om å gå fort.

Anne Kjersti fikk etter Gålå beskjed av trenern om å ha “is i magen” og storformen ville komme…. Slapp av, vi spiser selvfølgelig mest frukt & grønt fra Bama.

bilde 1

Etter en av de mange langturene, luksus å kunne gå 2,5 time skøyting i fjellet uten å gå i samme løype en gang! Rimelig sikker på at Oppdal har vært en av plassene med finest skiforhold i Norge den siste uka. Anbefales!

1b9ffeb25e6e11e395760aa89e374bbe_8

emilkathrine

 

Lagkamerater som inspirerer 😀

Maria.